• Gratis aanmelden
  • Divers aanbod
  • Persoonlijk advies
  • Unieke video's
Registreer gratis

uitleg “video” voor werkgevers


In korte filmpjes van maximaal 2:30 minuten, krijgt u als werkgevers de kans om uw bedrijf voor te stellen en te vertellen welk type medewerker u zoekt. De filmpjes worden geplaatst op de vacaturepagina van uw bedrijf. Daarnaast worden de spotjes twee weken lang driemaal per dag uitgezonden op Vechtdal Leeft TV.

De filmpjes worden opgenomen in drie verschillende takes, waarbij de werkzoekende een korte indruk krijgt van uw bedrijf, van de te vervullen vacature en van de werkplek.

Als werkgever beantwoordt u de volgende drie vragen

  • Om welk bedrijf gaat het? U vertelt in het kort over uw bedrijf. Welke branche, hoeveel werknemers, waar gevestigd, wat wordt er geproduceerd. (terwijl u praat ziet de kijker een shot van de buitenzijde van uw bedrijf, van het kantoor, de werkvloer en de werkzaamheden).
  • Wat is de vacature? U omschrijft de vacature en de te verrichten werkzaamheden. (deze scene wordt opgenomen op de werkplek waar de nieuwe werknemer zijn functie moet uitoefenen. Dat kan een bureau zijn, een plek aan de lopende band, in een werkplaats, een kantine enz enz).
  • Wat zoek ik? Welk type werknemer wordt gezocht, wat zijn de functie-eisen, is ervaring gewenst, wat is het opleidingsniveau en eventueel: welke functieschaal en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt uw bedrijf?

 De kosten voor het laten maken van een vacaturefilmpje bedragen 495,00 euro excl.btw


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Je Regio Werkt niet alleen een handige manier om nieuwe werknemers te selecteren, maar ook een aansprekende vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Als werkgever ‘adopteert’ u een x aantal werkzoekenden door voor hen het maken van een sollicitatieclip te bekostigen. Aan het einde van het filmpje verschijnt uw logo in beeld. Hiermee geeft u als ondernemer een duidelijke impuls aan de lokale economie en de sociaal-economische ontwikkeling van de regio.

De kosten voor het maken van een sollicitatieclip bedragen 225,00 euro excl. btw

Zit je met een vraag over deze site?

Je kan altijd even een bericht sturen naar ons informatiepunt: info@jeregiowerkt.nl