• Gratis aanmelden
  • Divers aanbod
  • Persoonlijk advies
  • Unieke video's
Registreer gratis

Waarom dit initiatief


Een geboortedatum, een rijtje diploma’s en een mooie brief zegt maar weinig over de persoonlijkheid van een werkzoekende. Motivatie, werkervaring en uitstraling zijn minstens zo belangrijk. Maar die zie je niet op papier. Daarom ontwikkelden Ondernemersvereniging IKH, Vechtdal Leeft TV en Rabobank Vaart en Vecht samen een platform waar werkzoekenden en werkgevers in de gemeenten Ommen, Hardenberg, Coevorden, Emmen en Hoogeveen  elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. 

Je Regio Werkt biedt werkzoekenden en ondernemers de kans om zichzelf naast een CV of vacature persoonlijk te presenteren in een korte videofilm aan de hand van drie vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat zoek ik? U kunt dit filmpje door ons laten maken, maar ook een eigen filmpje uploaden.

De videoclips worden geplaatst op de website www.jeregiowerkt.nl  en gegroepeerd in functiegroepen. Daarnaast worden ze, uiteraard alleen met toestemming van de werkzoekende of werkgever, uitgezonden op de regionale zender Vechtdal Leeft TV. Werkgevers kunnen op deze manier sneller en beter een selectie maken van potentiële kandidaten en werkzoekenden krijgen op deze manier alvast een indruk van het bedrijf en de mensen die er werken.

Zit je met een vraag over deze site?

Je kan altijd even een bericht sturen naar ons informatiepunt: info@jeregiowerkt.nl