• Gratis aanmelden
  • Divers aanbod
  • Persoonlijk advies
  • Unieke video's
Registreer gratis

Welke voordelen biedt dit voor een werkgever 


Een vacature plaatsen op Je Regio Werkt is een perfecte aanvulling op een advertentie in kranten of vakbladen. In enkele minuten krijgt u als ondernemer de kans om uw bedrijf te promoten én een duidelijke zoekvraag te stellen. Dit kan met foto’s, teksten, brochures of een bestaande bedrijfspresentatie, maar u kunt ook een vacaturefilmpje laten maken. Omdat de vacaturefilmpjes ook worden vertoond op tv, bereikt de vacature een bredere doelgroep dan alleen die van de direct werkzoekenden.

Eerste indruk, een daalder waard

Daarnaast is het bekijken van de filmpjes van de kandidaten een perfecte manier om binnen enkele seconden een indruk te krijgen van de sollicitant. Uit onderzoek blijkt dat mensen zich binnen twee seconden een beeld vormen van de ander, op grond waarvan ze beslissen of die ander ‘de moeite waard’ is. Wanneer ze met iemand in gesprek komen of iemand horen praten, kost het slechts enkele seconden om te checken of hun eerste indruk klopt of niet. Daarom is een videofilmpje een handig hulpmiddel bij een eerste selectie van de kandidaten. Dat scheelt veel tijd. Bent u toevallig momenteel niet op zoek, maar ontdekt u wel een geschikte kandidaat op onze website? Dan kunt u deze bij uw ‘favorieten’ plaatsen en contact met hem of haar opnemen wanneer dat nodig mocht zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Je Regio Werkt niet alleen een handige manier om nieuwe werknemers te selecteren, maar ook een aansprekende vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Want door het ‘adopteren’ van enkele werkzoekenden (door het bekostigen van hun sollicitatieclip) geeft u als ondernemer hiermee een duidelijke impuls aan de lokale economie en de sociaaleconomische ontwikkeling van de regio. Klik hier voor meer informatie.

Zit je met een vraag over deze site?

Je kan altijd even een bericht sturen naar ons informatiepunt: info@jeregiowerkt.nl