• Gratis aanmelden
  • Divers aanbod
  • Persoonlijk advies
  • Unieke video's
Registreer gratis

Welke voordelen biedt dit voor een werkzoekende


De crisis is op haar retour, maar er zijn meer werkzoekenden dan ooit. Vierhonderd reacties op een vacature is geen zeldzaamheid. Door de overvloed aan sollicitanten wordt snel gesorteerd op leeftijd, werkervaring en diploma’s. Met als resultaat dat bijvoorbeeld minder hoogopgeleide werkzoekenden ouder dan 35 jaar, herintreders of juist schoolverlaters vrijwel niet meer aan de bak komen. En dat is jammer, want op deze manier gaat er veel talent verloren.

Je Regio Werkt geeft u een extra kans om u persoonlijk te presenteren met een uitgebreide CV, foto’s, werkgerelateerde bestanden, blogs en in een korte videoclip, waarin u zichzelf voorstelt en vertelt over uw opgedane werkervaring. Dit kan gaan om werkervaring binnen een betaalde baan, maar vooral ook om ervaring opgedaan in een andere sector dan waarvoor u diploma’s bezit en ervaring die u heeft opgedaan door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk. 

U kunt uw eigen filmpje maken, maar kunt ook gebruik maken van onze gratis videoservice. Klik hier voor meer informatie.

Zit je met een vraag over deze site?

Je kan altijd even een bericht sturen naar ons informatiepunt: info@jeregiowerkt.nl